Beljo i Poturak: Koje političare bismo nokautirali?

Vijesti 20. apr 201620:44 > 21:04
N1

Gosti Pressinga Damir Beljo i Dževad Poturak prokomentarisali su optužbe koje su na adresu Adnana Ćatića stigle prošle sedmice.

Njemački bokser bosanskohercegovačkih korijena je, naime, optužen da je koristio nedozovljene supstance i prijeti mu višegodišnja suspenzija ukoliko mu se dokaže krivica. Bokserski šampioni iz BiH, optužbe su ocijenili – smiješnim.

 ”Mislim da je Adnan Ćatić naše dijete, ali uslovi su takvi kakvi jesu. Žao mi je što takav šampion nikada nije uradio borbu pod našom zastavom. Bilo bi mi drago da se nekad borio pod našom himnom. Mislim da je smiješna optužba, bolje da su smislili nešto drugo, znam da s tom supstancom ne bi mogao imati ovakvu kilažu. Ako je ova supstanca dobra za skidanje kilograma, onda ja nisam K1 borac”, ocijenio je Poturak.

Njegovo mišljenje podijelio je mostarski as.

”U profesionalnom boksu ima velike prljavštine i puno biznisa. Bojim se da je sve ovo jedna velika igranka, nadam se da će titulu braniti u Sarajevu”, kazao je Beljo.

”Koje biste političare najradije nokautirali”, bilo je jedno od pitanja gledalaca večerašnjeg Pressinga. Dok je Beljo bez razmišljanja kazao da nema želju da nokautira bilo kojeg političara, Poturak je kroz osmijeh dodao da bi ‘‘narod bio sretan da ih nokautira svu trojicu”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.