Bećirović ugostio Muzaferiju: Ona je sportska heroina Bosne i Hercegovine

Vijesti 04. mar 202416:26 0 komentara
Predsjedništvo BiH

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović primio je najbolju bosanskohercegovačku skijašicu Elvedinu Muzaferiju odmah po njenom povratku s takmičenja iz Kraljevine Norveške u Bosnu i Hercegovinu.

Bećirović još jednom je čestitao Elvedini Muzaferiji na ostvarenom najboljem razultatu u karijeri i odličnom predstavljanju Bosne i Hercegovine. Tokom srdačnog razgovora dBećirović je istakao da uspjehe Elvedine Muzaferije cijeni cijela Bosna i Hercegovina.

“Uspjesi koje je ostvarila skijašica Elvedina Muzaferija su najbolji način promoviranja i afirmacije naše države u svijetu. Njeni rezultati su razlog za ponos svih građana Bosne i Hercegovine, kao i snažan podstrek i izvor inspiracije za sve mlade i uspješne sportiste naše zemlje. Sportska dostignuća koja je ostvarila je rezultat njenog ogromnog truda tokom priprema i treninga, odricanja i discipline”, poručio je član Predsjedništva BiH Denis Bećirović.

Skijašica Elvedina Muzaferija upoznala je Bećirovića sa ostvarenim rezultatima, narednim sportskim izazovima i takmičenjima, kao i svim poteškoćama koje prate ovaj zahtjevni sport. Ona je naglasila da su joj ostvareni rezultati dali dodatnu snagu i optimizam za naredne skijaške utrke. Elvedina Muzaferija je naglasila da je sretna i ponosna što je prva skijašica iz Bosne i Hercegovine koja nastupa u finalu Svjetskog kupa.

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović je rekao da će s ogromnim zadovoljstvom podržati Elvedinu Muzaferiju u njenoj daljoj sportskoj karijeri i takmičenjima. Dodao je da se raduje svim narednim takmičenjima, kao i novim uspjesima najbolje bosanskohercegovačke skijašice.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!