Besplatan parking za Stanivukovićevog frizera, djevojku, bivšu, sekretaricu?

Vijesti 31. aug 202313:12 0 komentara
Draško Stanivuković (PDP)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pred novim je optužbama od strane najljućeg političkog protivnika, predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Vlade Đajića. I ovaj put zbog parkinga, odnosno navodne nezakonite dodjele besplatnih godišnjih karata za parking.

Na konferenciji za medije Vlado Đajić uz predsjednika Gradske skupštine Ljubu Ninkovića pitao je kome je Stanivuković dodijelio besplatne karte?

“Krajnje vrijeme je da narod sazna šta Draško radi. Osobama koje ne zaslužuju dao je besplatne godišnje karte za parking koje su namijenjene posebnim kategorijama”, tvrdi predsjednik Gradskog odbora SNSD.

Kaže na Stanivukovićevom spisku našla se djevojka, otac bivše djevojke, saradnice, supruga stranačkog kolege.

“Besplatne godišnje karte za parkiranje ovdje u Banjaluci date su Draškovoj navodnoj djevojci Andrei, ocu njegove bivše djevojke Ivane Mastalić, Draškovom frizeru Marinku, ocu Nikolije Mušić iz Draškovog kabineta, supruzi Igora Crnatka i njegovim sradnicama u kabinetu, Olgi, Jovani, Milici i Tanji, od kojih ga je jedna jahala, vidjeli ste taj film”, rekao je Đajić.

Tvrdi danas se obratio pred Gradskom skupšinom kako bi Stanviukovića pitao zašto su i da li su pomenute osobe dobile besplatne godišnje karte za parking u gradu.

Đajić tvrdi, to je i razlog zbog kojeg je juče prekinuta sjednica Skupštine Grada koja neće ni biti nastavljena sve dok Stanivuković ne objavi spisak ljudi koji su dobili besplatne karte, a na koje inače pravo imaju posebne kategorije građana.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!