Bizarno: Učesnik reality programa Zadruga iz BiH lažirao smrt oca da bi izašao

Vijesti 14. jun 202217:12 0 komentara
Marko Osmakčić Foto: Printscreen Instagram/ markoosmakcic

Otac rijaliti igrača Marka Osmakčića, Franjo, navodno je preminuo 8. juna i zbog toga je učesnik rijalitija "Zadruga 5" napustio taj program kako bi bio sa svojim najbližima i prisustvovao sahrani - međutim, kako se ispostavilo, u pitanju je laž. Čovjek nije preminuo.

Novinarske ekipe zaputile su se juče u mjesto Laništa u BiH gdje je bila zakazana sahrana Osmankčićevog oca.

Međutim, tamo ne postoji ni najmanja naznaka da je Franjo Osmakčić uopšte preminuo budući da na groblju nema pripremljenog grobnog mjesta, niti umrlice – iako je sahrana, navodno, bila zakazana. Još veći šok uslijedio je nakon što su komšije iz Laništa tvrde da Franjo Osmakčić nije preminuo i da je živ.

Domaći mediji kontaktirali su relevantne institucije, kao i bolnice, kako bi provjerili informaciju o njegovoj smrti i dobili su odgovor da osoba pod imenom Franjo Osmakčić nije preminula ni 8. juna, niti prethodna četiri dana.

Otac i sin su takođe i lažirali umrlicu Franje Osmakčića.

Rijaliti igrač Marko Osmakčić, umjesto toga, otišao je u Švajcarsku, gdje inače živi – i sada objavljuje fotografije i video snimke na Instagramu.

“Kako je lijepo biti slobodan”, kaže on dok se smije na videu.

Reality program Zadruga koji se već godinama emituje na televiziji PINK već je izazvao mnoge negativne komentara zbog eksplicitnih scena i promovisanja nasilja. U Srbiji je pokrenuta i peticija da se televizija koja emituje bizarni program zabrani, peticiju je potpisalo više od 100.000 ljudi.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!