Borenović: Bićemo tu da odbranimo Bijeljenu

Vijesti 19. jan 202315:47 1 komentar
N1

Predsjednik PDP Branislav Borenović danas je u Bijeljini gdje obilježava krsnu slavu Gradskog odbora ove stranke. Istakao je kako se očekuje turbulentan politički period u Bijeljini.

“Političke strukture koje bi da bez ikakve prepreke pustoše budžet i unazade ovaj grad najavile su referendum o opozivu gradonačelnika Ljubiše Petrovića. Bićemo svi tu da od takvih struktura odbranimo Bijeljinu koja je već pokazala, a pokazaće opet da je slobodarski grad”, rekao je Borenović.

On je istakao da gradonačelnik Ljubiša Petrović ima punu i bezrezervnu podršku PDP-a.

“Zajedno smo, sa narodom Bijeljine, prije dvije godine odnijeli veličanstvenu pobjedu za gradonačelnika i zajedno ćemo opet pobijediti i sačuvati narodnu volju iskazanu 2020. godine. Nećemo pokleknuti ni u Bijeljini, ali ni bilo gdje u Republici Srpskoj, jer pored svih izazova, nepravdi i kriminala sa kojima se suočavamo i protiv kojih se borimo, ne odustajemo od ideala slobodne Republike Srpske”, poručio je Borenović.

Podsjetimo, na mrežama je objavljen snimak na kojem odbornik PDP u Skupštini grada Bijeljina, Radosav Đokić, govori da misli da će Petrović biti opozvan i da nema ništa protiv te da ih je “varao”. Oglasila se i Jelena Trivić koja se “ogradila od pojedinaca” i pozvala na stroge sankcije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare