Bosanci i Hercegovci širom svijeta uključili su se u akciju prikupljanja pomoći za poplavljena područja

Vijesti 05. okt 202421:05 0 komentara
F.Z. / N1

Bosanci i Hercegovci širom svijeta uključili su se u akciju prikupljanja pomoći za Jablanicu, Konjic, Kreševo, Kiseljak i Fojnicu.

Tako je nekoliko uspješnih Bosanaca i Hercegovaca uz humanitarnu organizacija “Society4life” iz Linz-a pokrenulu je akciju prikupljanja pomoći.

“Poštovani prijatelji u Austriji i širom Evrope. Kao što možete vidjeti na fotografijama situacija u našoj Bosni i Hercegovini je izrazito teška u poplavljenim područjima. Živote izgubljene vratiti niko ne može, za ljudima se još uvijek traga ispod ruševina, ali pomoći onima koji su preživjeli možemo. Naši volonteri su na terenu i nalaze se na jednom od najtežih područja. Humanitarna organizacija “Society4life” iz Linz-a je dugogodišnjim radom i iskustvom u kriznim situacijama, dokazani i povjerljivi partner gdje svoju pomoć možete uplatiti, jedinice ovog udruženja se več nalaze na terenu i prikupljaju sve potrebne informacije kako bi se preciznije i efikasno na licu mjesta pomoglo nastradalom stanovništvu. Dijaspora je uvjek bila uz svoj narod i domovinu – pokažimo svoju solidarnost – Da Bog dragi čuva našu Bosnu i Hercegovinu”, naveli su.

Konto podaci:

Name: 4 Life, Leonding Austria
IBAN: AT40 1860 0000 1044 9825
BIC: VKBLAT2L
Verwendungszweck: Poplave u BiH

PayPal: [email protected] http://paypal.me/society4life

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!