Brojni zanimljivi gosti i teme u Novom danu

Vijesti 28. mar 202215:43 0 komentara
N1

Važni i zanimljivi gosti i teme očekuju vas i u izdanju emisije Novi dan za utorak:

O ruskom utjecaju i djelovanju na Balkanu, ruskom zanimanju za Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju, propagandi posredstvom medija za Novi dan govori bivši ministar vanjskih poslova Crne Gore Srđan Darmanović.

“Novinar sam po profesiji, a pisac u nuždi. Vratio sam se u Bijeljinu da svojim knjigama predstavim historiju ovog grada, zločine koji su počinjeni u ratu i sve što se dešava nakon njega. Knjiga Razaranje Bosne pokušava odgovoriti na pitanje šta se u BiH dešava, koji su uzroci i ima li nade da će se nešto popraviti jer razaranje traje i danas”, riječi su novinara Jusufa Trbića – još jednog gosta Novovog dana.

U trci za predsjednika Srbije je osam kandidata – od aktuelnog predsjednika, bivšeg načelnika Generalštaba, profesora Beogradskog univerziteta do ekstremno desničarskih figura. Među kandidatima za šefa države su i tri žene. Donosimo detalje o predstojećim izborima u Srbiji.

Ženska hokejaška reprezentacija Bosne i Hercegovine osvojila je bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu III-B divizije koje se prethodnih dana održavalo u Beogradu. Tek oformljena selekcija bh. hokejašica debitovala je u prvoj utakmici u svojoj historiji i pobjedila Izrael rezultatom 5:1. Ženska bh. reprezentacija u hokeju gosti su Novog dana.

Minela Jašar – Opardija je sa vama od 08-11h.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!