Četiri zapaljena automobila DNS-ovog kadra

Vijesti 24. jan 202309:56 0 komentara
N1

Samo devet dana nakon paljenja automobila Predraga Nešića, brata kandidata za ministra bezbjednosti Bosne i Hercegovine Nenada Nešića, još jednom DNS-ovcu izgorio je automobil, bivšem odborniku ove stranke, Aleksandru Sladoji.

“Možemo Vam potvrditi da se događaj desio, i da je uviđaj u toku, kasnije ćemo saopštiti više detalj”, rekli su u PU Istočno Sarajevo.

Predragu Nešiću izgorilo je vozilo 15. januara.

Razgovarali smo sa Nešićem nakon paljenja njegovog automobila, rekao je da ne zna ko su počinioci.

Izašao sam na prozor i vidio sam da moje auto gori, u tom momentu pozvao sam policiju i vatrogasce. Oni su došli na mjesto događaja, ugasili požar. To je sve što sam vidio“, rekao je Nešić, te dodao da je kasnije na nadzornim kamerama vidio da dolazi mladić u bijelom golfu i pali automobil.

Nešić je akutelni poslanik u NSRS ispred DNS, i to je njegov prvi mandat. A osim njegovog, izgorio je i dio vozila Mlađena Božovića, njegovog punca, jer je Božovićevo vozilo zahvatio požar sa Nešićevog.

Glavašu je izgorilo auto u decembru 2017. godine.

Aleksandru Glavašu, tadašnjem šefu kluba odbornika DNS u Skupštini grada Istočno Sarajevo zapaljeno je auto, Audi A6 26. decembra 2017. godine.

Nastavlja se paljevinja automobila DNS-ovaca: Gorio Mercedes Aleksandra Sladoje

Motiv ovog krivičnog djela je vjerovatno politička pozadina i ovo nas vraća u neko doba kriminaliteta u Istočnom Sarajevu, ali vjerujem u naše policijske strukture i da će doći do rasvjetljenja i da građani i njihovi predstavnici mogu slobodno da rade”, rekao je tada odbornik DNS-a u Istočnom Novom Sarajevu Aleksandar Glavaš.

Glavaš je mandat nakon ovoga osvojio poslanički mandat u NSRS, a prošle godine je napustio DNS.

Četiri mjeseca ranije, 2017. izgorio pasat Mladena Lučića.

Mladen Lučić, tada odbornik DNS-a u Skupštini opštine Istočna Ilidža, prvi je doživio ovaj scenarij, i to 22.08. 2017. godine kada mu je Passat CC izgorio ispred zgrade u kojoj je živio.

Živim normalnim životom, u stanu sa suprugom. Diplomirani sam ekonomista i zaposlen sam u svojoj firmi ‘Legend’. Odbornik sam u Skupštini opštine Istočna Ilidža. Ne postoji nijedan razlog da mi ovo neko uradi”, rekao je tada Lučić za BN TV.

Mladen Lučić, je sa firmom “Legend” izgradio resort na Jahorini “Snježnu dolinu”. U svim paljevinama automobila, na sreću niko nije nastradao.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!