Članovi GO SNSD Banjaluka “svečano otvorili” nepostojeći most u Docu, stigao oštar odgovor iz PDP-a: “Da li vas je bar malo sramota?”

Vijesti 24. sep 202416:56 0 komentara
Screenshot/RTRS

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka danas je "svečano otvorio" nespostojeći most u banjalučkom naselju Dolac.

Uvrede za Stanivukovića: “Potrošio sredstva za kružni tok”

“Otvorenju” su prisustvovali i Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka te Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banjaluka. Obojica su prozvali aktuelnu gradsku vlast na čelu sa Draškom Stanivukovićem da nisu završili most koji treba rasteretiti saobraćaja i spojiti dva naselja.

“Današnji performans organizovan je zbog činjenice, a i potrebe da se građanima skrene pažnja šta se dešava kada na mjesto gradonačelnika dođe nestručna i neodgovorna osoba, kao što je aktuelni gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. Do sad su morali da završe most u Docu, međutim, Stanivuković je sredstva nenamjenski potrošio za kružni tok, koji nema građevinske dozvole, a isto tako je oštetio građane Banjaluke i onemogućio normalno funkcionisanje u našem gradu”, izjavio je Đajić, prenosi RTRS.

“Stanivuković je uradio ono što je njegovom srcu milo”

Ninković je rekao da se projekat izgradnje mosta, od 2020. kada je potpisan ugovor sa izvođačem “Integral inženjering”, do danas nije pomjerio. Skupština je u prethodne četiri godine obezbijedila novac za izgradnju ovog mosta.

“Znate i sami kakve su gužve u gradu i da je ovaj most prijeko potreban kako bi se riješile gužve. Nažalost, Stanivuković je uradio ono što je njegovom srcu milo, a to je onaj betonski park Tvrtku Kotromaniću”, izjavio je Ninković.

PDP: Da li se pacijent morao izjasniti pripada li crvenoj porodici SNSD?

Ubrzo je stigao i oštar odgovor iz PDP-a.

“Aerodrom u Trebinju danas je svečano otvoren. Samo što – nije”, poručio je poslanik PDP Nebojša Drinić komentarišući današnji performans Vlade Đajića i Ljube Ninkovića. Drinić kaže da je riječ o još jednom performansu “političara u uflekanim bijelim mantilima”.

On je imao pitanje i za SNSD kandidata za gradonačelnika Banjaluke.

“Pitam se da li je dr Šobota barem malo sramota dok se fotografiše pored najtežih bolesnika koji helikopterom pristižu na UKC RS u izbornoj kampanji. I da li se pacijent morao izjasniti pripada li crvenoj porodici SNSD”, pitao je on, aludirajući na video snimak u kome kandidat SNSD dočekuje pacijenta.

Podsjetimo, Stanivuković je nedavno objavio video te optužuio upravo Gradsku organizaciju SNSD da stvara vještački saobraćajni kolaps u Banjaluci. >> Opširnije

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!