Crnadak: SNSD ponižava opoziciju i NSRS

Vijesti 26. okt 202113:27 > 14:03 0 komentara
N1

Potpredsednik Partije demokratskog progresa (PDP) i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Crnadak obratio se novinarima nakon održanog kolegija NSRS.

“Nažalost ovaj kolegij je pokazao da vlast hoće da zbrzi čitavu ovu priču i onemogući opoziciju da kaže svoj stav. Zamislite koliko je apsurdno da srpski član Predsjedništva BiH traži da pod jednom tačkom dnevnog reda diskutuju o otvaranju konzulata Rusije u Banja Luci, o sporazumima o razmjeni tajnih podataka sa Turskom, o sporazumu o graničnim prelazima sa Hrvatskom i sporazumu o digitaliziaciji arhivske građe zemalja bivše Jugolsavije. Da ne navodim dalje”, rekao je Crnadak.

Dakle, jedan poslanik treba sutra da se javi i o svim ovim temama priča u jednoj diskusiji. SNSD sa ovim ponižava NSRS i šalje nam poruku dođite na brzinu glasajte i bježite kući. E pa ne može tako!
Koliko oni ponižavaju ovaj Dom, na trideseti rođendan NSRS pokazuje i izjava Čubrilovića kada smo se žalili što nismo ranije dobili materijale, kaže, šta hoćete pa ovo su materijali koji se spremaju za dva sata, a imate sporazuma koji sami imaju po 50-60 strana. Jedno potpuno ponižavanje opozicije, poslanika i što je najgore NSRS. Pod ovakvim uslovima vjerovatno nećemo učestvovati ali nema veze, SNSD svakako tvrdi da ima dvotrećinsku većinu, pa vidjećemo.” rekao je Crnadak.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!