Ćudić poručila Izetbegović: Građani su vam pijuni, imate diktatorske ambicije

Vijesti 09. sep 202209:04 11 komentara
N1

Sabina Ćudić, predsjednica Glavnog odbora Naše stranke i kandidatkinja za Parlamentarnu skupštinu BiH, poručila je Sebiji Izetbegović, direktorici KCUS-a i kandidatinji za Skupštinu KS, da skupštine i parlamenti ne trebaju biti, kako je Izetbegović najavila, "spektakl" već ozbiljna radna mjesta.

“Gospođo Izetbegović, ne, niko Vas ne mora i neće morati gledati, uprkos vašim diktatorskim ambicijama. Iako ste sve učinili da to tako bude – skupštine i parlamenti ne trebaju biti, kako najavljujete, “spektakl” već ozbiljna radna mjesta”, napisala je na Facebooku Ćudić.

Poručila je i da je evidentno da direktorica KCUS-a građane smatra pijunima koji su tu prvenstveno da dižu ruke.

“I konačno, kada kažete “Kada uđemo u Skupštinu, mi sa najmanje 11 ruku…” sve ste nam rekli kako vidite svoje kandidate, svoje članove i, što je najvažnije – građane – koje evidentno smatrate pijunima koji su tu prvenstveno da dižu ruke, bez angažmana mozga, za vaše porodične interese. Da niste tragični po BiH, bili biste smiješni, i dosta vas je”, zaključila je Ćudić.

Podsjetimo, na predizbornom skupu Izetbegović je najavila da će biti “spektakl” ako je građani izaberu u Skupštini KS.

“Ako ja uđem u Skupštinu Kantona Sarajevo to će biti jako zanimljivo. Morat ćete gledati svaku Skupštinu. Da bit će to spektakl sigurno. Bit će to borba sa jednom dunđerskom strujom koja se prikazala odlično. Znate kako ljudi kažu, kada dobijete limun, pravite limunadu, nemojte reći da je ljuto i kiselo”, kazala je, između ostalog, Izetbegović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare