Čutuna reagirao na izjavu svog oca: Neka znaju svi s kim imaju posla

Vijesti 25. okt 202213:15 1 komentar
Facebook

Mladi glumac Kerim Čutuna objavio je na Facebooku status u kome je optužio oca za zlostavljanje njegove majke. Ćutuna je u emotivnoj ispovijesti ispričao detalje iz svog života.

Otac je bio taj koji je svaki trenutak proveden sa mnom koristio da mi objasni kolika je moja mama kurvetina, šta je imovina, šta je firma koju su skupa napravili, gdje ga je zajebala i šta će mi uraditi. Tako sam često znao biti sprovodnik njegove energije kada se pojavim kod mame, vrijeđao sam je, prijetio, galamio na nju i lomio stvari. Nevjerojatna je bila povezanost između mene i oca tih dana, nakon takvih ispada koje sam činio. Navodio sam mamu da se brani od oca, govorio sam njegove riječi, jednom prilikom sam joj rekao da je kurva jer nije bila nevina kad je stupila u brak sa mojim ocem. Onog momenta kada sam doživio posebno iskustvo, sa ljudima koji nisu povezani na bilo koji način sa mojim životom, shvatio sam da sam postao imovina koja se koristi za bitku na sudu. Prošao sam kroz razgovore sa socijalnim radnicima, psiholozima, advokatima. Značajno je to da sam posjedovao skupe stvari, uređaje, dobivao dosta novca za putovanje i izlaske, sve to dok sam mrzio rođenu majku.” napisao je Čutuna u svojoj ispovijesti objašnjavajući negativni uticaj svog oca.

Mladi bh. glumac progovorio o zlostavljanju u porodici: Godinama me razara…

Otac mladog glumca nije želio pretjerano komentarsiati optužbe svog sina ali je u svojoj kratkoj izjavi za N1 kazao da će sve riješiti sud.

Glumac Kerim Čutuna odmah se nakon toga oglasio na svom Facebooku:
Ima sud? Sad ću obrisati sve i povući se. Ne budite smiješni. Zbog tog suda i pišem javno. Nek znaju svi, “prijatelji”, poznanici, poslovni partneri, nek znaju s kim imaju posla. A ti nastavi sa sudom, imaš više iskustva nego neki advokati. Glasno ću govoriti o problemu koji je ozbiljan i uništava živote.
Oni koji trebaju terapije iste kompenziraju za sudske postupke. Krajnje je vrijeme da se počnemo baviti mentalnim zdravljem i porodičnim odnosima!” napisao je Ćutuna u svojoj reakciji na tekst koji je objavio N1.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare