Cvitanović, Marjanović, Padalović, Pilav-Cvale u Danu uživo

Vijesti 21. okt 202411:47 0 komentara
N1 BiH

U „Danu uživo“ ovog ponedjeljka donosimo reakcije na sastanak BRICS-a na kome učestvuje i predsjednik RS Milorad Dodik, naša reporterska ekipa je u Jablanici gdje se nastavlja akcija sanacije terena nakon poplava, izvještavamo i o sinoćnoj tuči navijača u Mostaru...

O pritužbama na izborne nepravilnosti, deblokadi Doma naroda, protestima protiv Christiana Schmidta, rekacijama nadležnih na poplave u BiH – razgovaramo sa predsjednikom HDZ 1990, delegatom u DN PSBIH, Ilijom Cvitanovićem.

Je li upitna većina u Skupštini KS, hoće li zbog deficita od 80 miliona KM iz Vlade letjeti ministar Afan Kalamujić, je li imenovanje novog rektora uprkos protivljenju inspekcije bacilo mrlju na rad UNSA, kako komentariše kritike na račun Christiana Schmidta – pitamo Damira Marjanovića, zastupnik u Skupštine KS, delegata u Domu naroda PFBiH, osnivača Pokreta „Za nove generacije“.

Prekrajanje volje građana na izborima, nastavak loših rezultata opozicije u RS, napade na ljekare i profesore i druge aktuelne teme – komentariše novinar portala „Buka“ Elvir Padalović.

Grupa „Zar“ objavila je novi album „Žurim“. Tim povodom naši su muzički gosti ovog ponedjeljka.

Sa vama od 16:15 do 18:15 h – Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!