Damiru Mehiću određen pritvor: U Beograd došao da navodno likvidira Bojovića?

Vijesti 15. aug 202312:35 0 komentara
Avaz

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje osumnjičenom državljaninu Bosne i Hercegovine Damiru M. (47) zbog sumnje da je prilikom ulaska na teritoriju Republike Srbije, na aerodromu "Nikola Tesla" pružio na uvid policijskim službenicima SGP Beograd falsifikovana dokumenta za utvrđivanje identiteta lica čime je izvršio krivično djelo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju da na opasnost od bjekstva osumnjičenog, što je rešenjem suda i određeno.

Podsjetimo, prema nezvaničnim saznanjima portala Nova.rs, on je pod lupom i zbog navodne namjere da ubije Luku Bojovića.

Prema operativnim saznanjima bezbjednosnih službi, Damira M. je angažovala jedna beogradska kriminalna grupa za likvidaciju Luke Bojovića.

Međutim, ova informacija još nije potvrđena zvanično, a osumnjičenom se za sada stavlja na teret samo da je posjedovao falsifikovana dokumenta.

Policija provjerava: Damir Mehić po nalogu kriminalca planirao ubistvo u BG?

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!