Danas nam je rođendan: Punih devet godina N1 je s vama

Vijesti 30. okt 202308:47
N1

Na današnji dan prije devet godina N1 je počeo s emitiranjem TV programa, a paralelno je počeo s radom i naš web portal.

Punih devet godina, reporteri N1 pratili su sve važne događaje, izvještavali uživo s mjesta događaja, postavljali pitanja i uporno tražili odgovore.

Devet godina predano, i na televiziji i na portalu, radimo na tome da vas objektivno informiramo te da vam pravovremeno donesemo relevantne i istinite informacije.

U izazovnom vremenu za novinarstvo, 9. rođendan N1 dočekujemo kao televizija i news portal kojima publika u Bosni i Hercegovini, prema istraživanjima, najviše vjeruje i najčešće bira kao svoj izvor informacija. Prema metodi mjerenja TvBeat, N1 je ne samo najgledaniji informativni kanal, nego je po svim parametrima najgledanija televizija u poređenju sa svim drugim, dok je naš portal n1info.ba prema mjerenju DotMetricsa trenutno drugi najposjećeniji online medij u zemlji. Ogromno povjerenje publike obavezuje nas da u 10. godini rada budemo još bolji. Web tim N1 već priprema sadržaje kojima će dodatno obogatiti ponudu portala, a zahvaljujući statusu nacionalnog emitera u digitalnoj zemaljskoj distribuciji, N1 televizija stiže u domove širom BiH.

Zahvalni smo na svim savjetima koje nam svakodnevno dajete, na pohvalama i na kritikama.

Hvala vam što nas pratite i što nam vjerujete.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad