Dinarević-Mesihović, Ćerimagić i Ibričić gosti Novog dana

Vijesti 15. okt 202309:39 0 komentara
N1

Sutra u Novom danu gledajte:

Palestina, Izralel i sukob koji traje već 100 godina. Ko ovaj sukob i kada može zaustaviti? Koja cijena će se platiti? Ovaj rat naša je tema jutra.

Samit Berlinskog procesa održava se u Tirani 16. oktobra. Berlinski proces je inicijativa čiji je cilj povezivanje zemalja Zapadnog Balkana i Evropske unije na njihovom putu ka članstvu u EU i pomoć da međusobne veze grade na bazi evropskih vrijednosti. Bosnu i Hercegovinu će u Tirani predstavljati predsjedavajuća Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, Borjana Krišto. Iz Tirane u naš studio sa analizom Berlinskog procesa dolazi Adi Ćerimagić – analitičar Evropske inicijative za stabilnost.

Prof. dr. Senka Dinarević – Mesihović, akademik gošća je Novog dana. Govorimo o kardiovaskularnim bolestima kod djece, odraslih, uticaju pušenja, zagađenog zraka, gojaznosti na kardivaskularni sistem.

Fudbalska reprezentacija BiH protiv Portugala nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Sportski direktor FK Sarajevo, Senijad Ibričić gost je Novog dana. Ibričić je za fudbalsku reprezentaciju BiH odigrao 44 meča u razdoblju od 2005. do 2014. godine.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!