Đajić pozvao Stanivukovića da podnese ostavku: Ovo je postalo nepodnošljivo

Vijesti 25. dec 202211:51 2 komentara
N1

Nakon što je Draško Stanivuković prije nekoliko dana najavio prijevremene izbore, koji se ne mogu održati ukoliko on ne podnese ostavku, danas je reagovao i predsjednik Gradskog odbora SNSD Vlado Đajić.

Vlado Đajić kaže da prema informacijama koje imaju od PDP, da je to jedna velika obmana, a i laž.

“Vidjećemo sljedeće sedmice kako će se grčevito i svim sredstvima boriti da ostane na tom mjestu okrivljujući sve i svakoga, a ne samo sebe koji je najveći krivac za ovo stanje u kojem se danas Banjaluka nalazi. Mi ga pozivamo da jednom bude iskren i dosljedan i da podnese ostavku. U Banjaluci postoji najmanje 30.000 ljudi koji su sposobniji, obrazovaniji, pa i pametniji od njega koji bi bolje vodili grad. Već sada se spekuliše sa nekim imenima kao što su doktor Goran Talić, Mladen Ilić, Saša Trivić, imamo najave i Jelene Trivić i Milana Radovića koji su i profesori za njega. Na kraju krajeva, i protiv svoje volje i želje, ako bude u interesu u spašavanju Banjaluke, možda se i ja kandidujem za to mjesto, jer je ovo postalo nepodnošljivo” istakao je Đajić.

Na pitanje zašto SNSD Banjaluka ne pokrene prijevremene izbore, kao što je to slučaj u Bijeljini, Đajić odgovara da će možda to i oni uraditi u Banjaluci.

Đajić ističe da će i ove godine usvojiti i budžet za sljedeću i rebalans za ovu.

-Ali nećemo sigurno usvojiti one tačke koje on (Draško Stanivuković) i djeca oko njega traže gdje bi mogli da rade mutne radnje, poslove i uzmu procenat. Usvojićemo ono što je u interesu Banjaluke. Grad pliva u parama evo već dvije godine, a u najgorem je stanju – istakao je Đajić prenosi Srpskainfo.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare