Dodik promijenio retoriku, uputio poruku političarima i biračima u RS (VIDEO)

Vijesti 27. okt 202217:46 3 komentara
N1

Milorad Dodik, lider SNSD-a i zvanično novi predsjednik Republike Srpske, obratio se javnosti nakon što je CIK objavio rezultate za ovu funkciju. "Pokazali smo da je Republika Srpska demokratsko društvo s visokim standardima. Vrijeme izbora i ove sage koja je nekima bila potrebna je, nadam se, prošlo", poručio je Dodik.

“Mislim da se trebamo okupiti oko Republike Srpske i njenih vrijednosti jer nas čekaju teška i izazovna vremena, ne ovdje nego na globalnom i regionalnom nivou, što će se odraziti na mogućnosti u RS. Moj primarni cilj je Republika Srspka i njen interes, dobio sam podršku naroda. Drago mi je što smo bili odgovorni u izbornoj noći i ponosan sam na saradnike što nisu podlegli euforiji što su drugi to učinili. Narod je svoje izabrao i drago mi je što je to potvrdio na mitingu u Banjaluci. Atmosfera je nešto što ohrabruje, a meni daje novu energiju i snagu. Ono što je izneseno kao Povelja narodnog sabora, želim da stavim na najviši rang svojih prioriteta. Kao predsjednik RS pokušat ću biti građanin svima. Pozivam sve političke faktore na stabilnost, mir, razumijevanje, umijeća da razumijemo o čemu se radi u narednim vremenima i zajedno prođemo ova teška vremena koja dolaze. Da na taj način doprinesemo da stabilizujemo naše živote ekonomiju i RS”, rekao je Dodik u kratkom obraćanju.

Podsjetimo, Centralna izborna komisija BiH danas je usvojila izvještaj nakon kontrolnog brojanja prema kojem je Milorad Dodik osvojio najveći broj glasova za Predsjednika RS.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare