Dodik se sastao sa Lukašenkom, on mu poručio: “Možete računati na nas”

Vijesti 19. feb 202411:21 0 komentara
RTRS

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u Minsku, prilikom susreta sa predsjednikom Bjelorusije Aleksandrom Lukašenkom, da se saradnja i prijateljstvo ovog bh. entiteta sa ovom zemljom nastavlja "uprkos svim izazovima", javila je agencija BELTA.

“Veoma sam srećan zbog našeg susreta. Ja vas lično doživljavam kao prijatelja našeg naroda, odnosno brata”, rekao je Dodik.

Dodik je podsjetio da se sa Lukašenkom prvi put susreo 2000. godine u Jerusalemu tokom obilježavanja dvije hiljade godina hrišćanstva.

Nakon susreta je poručio da se radilo o “izuzetnom sastanku”, te da se razgovaralo i o privrednoj saradnji.

Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas na sastanku sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Minsku da je Bjelorusija spremna da obezbijedi pomoć i podršku Republici Srpskoj, javlja bjeloruska novinska agencija Belta.

“Mislim da čvrsto stojite, zastupate interese pravoslavaca i ljudi koji vam vjeruju. Mi smo u tome na vašoj strani. I možete računati na nas. Jednom rječju, došli ste kod svojih prijatelja”, rekao je Lukašenko Dodiku, prenijele su agencije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!