Doktorica Kuburović nakon gubitka kolegice: Vrisnite koliko i ja vrištim sada

Vijesti 27. maj 202319:32 5 komentara
N1

Jasmina Ćorović Kuburović, specijalistkinja interne medicine i ekspert za ultrazvuk srca kod odraslih u Bosni i Hercegovini oglasila se na svom zvaničnom Facebooku profilu nakon sinoćnje nesreće u Sarajevu u kojoj je život izgubila mlada doktorica Azra Spahić.

“Ubio si moju kolegicu! Djevojku, doktoricu! Ti, bijedo pijana! Sjeo u tatin mercedes, napio praznu moronsku glavu i zgazio na gas da pokažeš muškost. Nisu te naučili u kući ništa drugo nego da mercedesom i gasom možeš nekoj oduzeti dah. Eto jesi! Ubio si je, ne diše, ne sanja, ne hoda, ne liječi zbog tebe pseudočovječe. Truhni u zatvoru!”, navela je.

Građani planiraju na ulice: Zakazan mirni protest zbog pogibije mlade doktorice

Potom je dodala:

“Želim doživotnu kaznu za ovakav zločin. Molim vas vrisnite koliko i ja vrištim sada! Hajmo na ulicu svi! Tražimo doživotnu kaznu bez mogućnosti rehabilitacije. Doktorica Spahić sam i ja! I ti! I tvoja sestra! I tvoja žena! I tvoja kćer! Ustani Bosno sad ili nikada”. 

Podsjetimo, u centru Sarajeva je kasno u petak naveče došlo do stravične saobraćajne nesreće, u kojoj je smrtno stradala mlada doktorica Azra Spahić, dok su još dvije djevojke teško povrijeđene.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare