Dragičević: Ovo oslikava jedan novi, naci-fašistički režim!

Vijesti 29. nov 202212:03 1 komentar
N1

U toku je ročište po tužbi Milorada Dodika protiv Davora Dragičevića i gl. i odgovornog urednika nedjeljnika NIN na kom će biti saslušani svjedoci. "Ne postoji razlog za klevetu", kazao je Dragičević uoči ročišta.

“Iznio sam činjenice i dokaze. Imam papire MUP-a sa potpisima i pečatima, kao i Okružnoj tužilaštva. Te 2019 sam rekao da je njegov režim učestvovao u organizovanju, ubistvu, mučenju i zataškavanju ubistva Davida Drtagičevića”, kaže Dragičević.

Poručuje da Dodik vrši progon nad majkom Suzanom, nad njim i grupom “Pravda za Davida”.

“Ovo oslikava jedan novi naci, fašistički režim u kojem svi djelim nažalost i vazduh i prostor sa jednim čovjekom, koji je ideolog novog fašizma i koji je prevazišao i Gebelsa i Hitlera i sve ostale ideologe fašizma”, dodaje Dragičević.

Pita se šta bi tek “Milorad Dodik radio nekome koje druge nacionalnosti i druge vjere i uvjeren je da će postupci protiv onih za koje smatra da su odgovorni za ubistvo njegovo sina, na kraju biti kažnjeni” za, kako tvrdi, svoja nedjela.

Dragičević kaže kako je osoba, ličnost koja sebe naziva predsjednikom ovog entiteta je pokazala pravo lice i za njega je on samo jedan monstrum koji je učestvovao u zataškavanju bistva Davida Dragičevića zadnjih pet godina.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare