Dragičević tvrdi: Stanivuković je zloupotrijebio smrt mog sina

Vijesti 21. sep 202421:00 0 komentara
N1

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Banjaluke Davor Dragičević u razgovoru za jedan podcast iznio je tvrdnje da je sada već i njegov oponent na izborima i kandidat PDP-a Draško Stanivuković, zloupotrijebio smrt njegovog sina budući da je u fokus javnosti došao za vrijeme odvijanja velikih protesta "Pravda za Davida".

“Mislim da bi za sve građane Banjaluke i Republike Srpske najkorisniji način bio da poslije ovih izbora Draško Stanivuković politički, kao ličnost ne postoji, jer je nemjerljivu štetu nanio građanima i svojim biračima. A što se tiče njega kao privatne ličnosti, sve najbolje želim njemu i njegovoj porodici”, rekao je Dragičević.

Zatim je iznio i svoje tvrdnje da je Stanivuković zloupotrijebio svoje glasače i to na smrti njegovog sina. Dodao je i to da se nada nekom drugom rješenju za Banjaluku.

“Draško Stanivuković je na krilima ‘Pravde za Davida’, na krilima ljudi koji ga vole, obožavaju, od 2018. godine, dobio sve. Sada nema ništa. Nema ništa jer je zloupotrijebio smrt mog djeteta”, tvrdi Dragičević pa dodaje: “A, ono što je najvažnije zloupotrijebio je ljude, svoje glasače koji u njega gledali u jednom momentu kao neku ikonu. Da je kod njega bilo, prije svega, pameti, političke volje, principijelnosti, stavova koje je želio da zastupa, ja sam sasvim ubijeđen da bi to malo dijete jednog dana sasvim bio i predsjednik Republike Srpske i pred njim bi bila uspješna karijera. Ali, pokazalo se ono što sam rekao, da je to bilo samo na krilima jedne tragedije. Lažna obećanja, netransparentnost i kapaciteti sa kojima ta osoba raspolaže sasvim su sigurno nedovoljni bilo kakve funkcije nadajući se nekom drugom rješenju za Banjaluku”.

U videu ispod možete od 23:05 minute poslušati Dragičevića o Dragičeviću.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!