Velika Black Friday akcija na ITAcademy i BusinessAcademy: Saznajte među prvima kakve vas sve pogodnosti očekuju

Ekonomija 20. nov 202308:37 0 komentara

Tržište rada se neprestano mijenja, ali ono što uvijek ostaje isto jeste činjenica da se najprofitabilnija zanimanja nalaze u IT i biznis sektoru. A da biste u današnje vrijeme mogli da dođete do dobro plaćenog posla u ovim oblastima, neophodno je da posjedujete odgovarajuća znanja i vještine.

Zbog sve većeg interesovanja za stručnjake u oblasti informacionih tehnologija i biznisa, kao i zbog sve veće potrebe za odgovarajućim obrazovanjem u ovim oblastima, ITAcademy i BusinessAcademy organizuju specijalnu akciju povodom Crnog petka (Black Friday), koja ove godine traje od 24. do 26. novembra.

Crni petak se obilježava širom svijeta i označava početak praznične kupovine. Za ovaj dan karakteristični su drastična sniženja i nevjerovatne promocije u maloprodajnim i veleprodajnim objektima različitog asortimana, kao i popusti za ugostiteljske, obrazovne i druge usluge.

Ove godine Crni petak na ITAcademy i BusinessAcademy donosi vam nešto zaista nevjerovatno, nešto što nećete željeti da propustite:

  • Da biste među prvima saznali šta su ove ustanove pripremile za vas od 24. novembra, prijavite se za besplatan podsjetnik na sajtovima ITAcademy i BusinessAcademy.

Savremeno obrazovanje kao sigurna ulaznica za najprofitabilnija zanimanja današnjice

Tražnja za ekspertima iz IT svijeta raste iz godine u godinu. Isto važi i za profesionalce iz oblasti internet poslovanja, preduzetništva i srodnih oblasti. Interesovanje za zanimanja 21. vijeka vlada među onima koji traže posao ili žele da ga promijene, što i ne čudi, jer podaci pokazuju da prosječne plate zaposlenih u oblasti IT-ja, PR-a ili u preduzetničkom sektoru daleko premašuju prosjek kada je riječ o tradicionalnim zanimanjima.

Programiranje, grafički ili veb dizajn, elektronsko poslovanje, menadžment ljudskih resursa, preduzetništvo samo su neke od oblasti koje polaznici ITAcademy ili BusinessAcademy biraju u želji da steknu inovativne i profitabilne vještine.

Ono po čemu se školovanje na ovim ustanovama izdvaja jeste fokusiranje na usvajanje praktičnih znanja koja polaznici mogu da primijene u realnim situacijama, što im omogućava da pronađu zaposlenje odmah po završetku nekog od izabranih programa, a ponekad čak i u toku samog školovanja.

Internacionalne diplome i certifikati koje izdaju ugledni partneri ovih institucija, kao što su Cambridge, Microsoft, Adobe System, Chartered Institute of Marketing (CIM), ICM, Linux Professional Institute, CIW, Python Institute, CompTIA i mnogi drugi, dokazuju stručnost i kvalitet usvojenih znanja na ovim institucijama i umnogome pomažu polaznicima ITAcademy i BusinessAcademy da se izdvoje na domaćem ali i svjetskom tržištu rada. To je razlog zbog čega polaznici ovih modernih ustanova ne moraju da brinu da li će se i na kom mjestu zaposliti nakon školovanja.

Posebna pogodnost za sve one koji ovladaju IT ili biznis znanjima jeste mogućnost da rade kao frilenseri za poslodavce iz čitavog svijeta. Tako mnogi polaznici ITAcademy i BusinessAcademy sami biraju odakle će i koliko raditi, a svote koje zarađuju nisu ništa manje od plata u najrazvijenijim zemljama svijeta.

Saznajte sve o Black Friday akciji među prvima

Obrazovne institucije ITAcademy i BusinessAcademy su među prvima u regionu iskoristile Crni petak kao idealnu priliku da ponude svojim polaznicima šansu da po najpovoljnijim uslovima steknu najkvalitetnije školovanje za neke od traženih profesija današnjice.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu koju ITAcademy i BusinessAcademy pripremaju za Black Friday i prijavite se već sada kako biste na vrijeme dobili obavještenje o pogodnostima koje ćete imati kada akcija bude počela.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad