Finska premijerka na udaru zbog snimke partijanja: Bučno sam se zabavljala

Vijesti 18. aug 202215:20 0 komentara
TWITTER

Finska premijerka, Sanna Marin, suočava se s oštrom reakcijom nakon što je viđena kako tulumari na videu koji je procurio na društvene mreže

Na snimci, za koju se smatra da je preuzeta s društvenih mreža, ona i prijatelji, uključujući finske slavne osobe, vide se kako plešu i pjevaju.

Suočila se s kritikama oporbenih stranaka, a jedan je čelnik zahtijevao od nje podvrgavanje testu na droge.

Marin (36) je demantirala da je uzimala droge, rekavši da je “samo pila alkohol i bučno se zabavljala”.

Najmlađa svjetska premijerka ne skriva da tulumari i često je fotografirana na glazbenim festivalima, prenosi BBC.

Prošle godine se ispričala što je otišla u klub nakon što je došla u bliski kontakt s osobom zaraženom covidom-19.

“Bit ću potpuno ista osoba kakva sam bila dosad”

Samo prošli tjedan, njemački je novinski list Bild nazvao Marin “najcool premijerkom na svijetu”. Komentirajući snimku u četvrtak, rekla je da je znala da je snimaju, ali da joj smeta što je snimka dospjela u javnost.

“Plesala sam, pjevala i zabavljala se – savršeno legalne stvari. I nikada nisam bila u situaciji da sam vidjela ili znala za druge da bi uzimali drogu”, dodala je.

Čelnik oporbene stranke, Riikka Purra, pozvao je Marin na dobrovoljni test na droge, rekavši da nad premijerkom visi “sjena sumnje”.

Drugi oporbeni stranački političari kritizirali su i premijerku i medije što govore o zabavama umjesto o važnijim domaćim problemima.

Braneći se, Marin je rekla novinarima: “Imam obiteljski život, imam poslovni život i imam slobodno vrijeme koje provodim s prijateljima. Otprilike isto kao i mnogi ljudi mojih godina.”

Političarka je rekla da ne osjeća potrebu promijeniti svoje ponašanje. “Bit ću potpuno ista osoba kakva sam bila dosad i nadam se da će to biti prihvaćeno”, rekla je.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!