N1 na mjestu tragedije na Palama, u kući stradale majka i dijete: “Ovo je nezapamćena tragedija” (FOTO/VIDEO)

Vijesti 15. jan 202412:19 0 komentara

Velika tragedija pogodila je porodicu iz mjesta Mokro u općini Pale, gdje su tokom protekle noći u požaru poginule tridesettrogodišnja žena i njena osmogodišnja kćerka.

Naime, kako je od ranije poznato požar je izbio u gluho doba noći, tako da je i kasno primijećen.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović kazao je u izjavi za N1 da će u narednom periodu učiniti sve kako bi se nadoknadila materijalna šteta.

“Govorimo o nezapamćenoj tragediji. Ne postoje riječi utjehe. Imamo dva izgubljena života. Sve je nadoknadivo. Preduzet ćemo se u narednom periodu kako bi se nadoknadila materijalna šteta”, kazao je Jugović.

N1 BiH
N1 BiH
N1 BiH
N1 BiH
N1 BiH

Potom je dodao:

“No, ne mogu se nadoknaditi dva života. Nezapamćena tragedija. To što se desilo ovoj porodici, ne želimo da se nikom ne desi. Uradit ćemo sve kako bi porodica nastavila normalan život, onoliko koliko možemo. Ne možemo davati podatke o uzroku požara jer nismo nadležni. Također, jedno dijete je povrijedilo ruku padom sa terase. Ostali su van životne opasnosti.”

Podsjetimo, majka i kćerka poginule su u požaru koji je sinoć izbio u kući u naselju Karađorđevo u Palama, a otac je uspio spasiti dvoje djece.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!