(FOTO/VIDEO) Opština Drvar proglasila stanje prirodne nepogode zbog poplava, poplavljen put prema Glamoču

Vijesti 04. okt 202416:18 0 komentara
Opština Drvar

Obilne padavine izazvale su velike probleme na području opštine Drvar. Blokirani si lokalni putevi, a poplavljen je i regionalni putni pravac prema Glamoču, prenijeli su lokalni mediji.

Članovi Štaba civilne zaštite opštine Drvar od jutros su na terenu i obilaze poplavljena područja kako bi sagledali stanje štete.

Saobraćaj je obustavljen na putu od Zorića raskršća do Podbrine, saobraćaj prema MZ Prekaja odvija se otežano, saobraća se jednom dionicom puta. Uočen je i velik broj klizišta koja otežavaju saobraćaj.

Poplavljen je i regionalni put prema opštini Glamoč.

Štab Civilne zaštite opštine Drvar razmišlja o proglašenju stanja elementarne nepogode na cijelom području opštine Drvar.

@mondo_bihPoplave su donijele nevolje i stanovnicima Drvara. Na nekoliko lokacija ulice su potpuno neprohodne zbog obilnih padavina koje su izazvale odrone i klizišta, a poplavljene su i bašte i dvorišta…♬ original sound – mondo.ba

Kako prenosi lokalni Radio Drvar, u tom gradu na nekoliko lokacija ulice su potpuno neprohodne zbog obilnih padavina koje su izazvale odrone i klizišta, potvrdio je za Radio Drvar Dragoljub Bjeljac iz lokalne Službe za civilnu zaštitu.

Bjeljac je rekao da je potpuno neprohodan put od Zorića raskršća do Podbrine.

“Veoma teška situacija na Putu oficirske škole prema mjestu Zavođe. To je, zapravo, regionalni put koji povezuje Drvar i Glamoč. Na putu je puno odrona, vode, ali i klizišta”, naglasio je Bjeljac.

On je uputio apel svim vozačima da oprezno voze ili, ukoliko je moguće, ne prolaze lokacijama gdje je situacija teška.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!