Gorica Dodik odgovorila Trivić: Moj otac je odrastao na selu, ponavljao razred..

Vijesti 19. sep 202214:38 9 komentara
Gorica Dodik
Gorica Dodik (Twitter)

Jelena Trivić (PDP), kandidatkinja za predsjednicu Republike Srpske dovela je u pitanje diplomu Milorada Dodika (SNSD), također kandidata za predsjednika RS i trenutnog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, da bi se nakon toga oglasila njegova kćerka i pojasnila zbog čega je on ponavljao razred.

Naime, Trivić je u jednom trenutku Dodika nazvala ponavljačem i pozvala ga da se oglasi o tome da li je ponavljao prvi razred srednje škole. Na kraju je rekla da umjesto njega može odgovoriti i njegova kćerka Gorica.

Ubrzo nakon toga Gorica Dodik joj je odgovorila na Twitteru:

“Evo da se Gorica oglasi, jer kao što znaš Milorad je otišao u Rusiju i komunicira sa državnicima, meni je prepustio vas siću. Gospođo kandidatkinjo, on je to pričao sam mnogo puta, znam i da ste vi čuli jer preslušavate svaku njegovu izgovorenu riječ”.

Zatim je pojasnila o čemu je riječ.

“Milorad Dodik je odrastao na selu, radio i učio istovremeno, a kako je te godine bilo jako puno posla na imanju on nije uspio redovno da ide u školu i ponavljao je razred. Milorad Dodik je upisao fakultet političkih nauka u Beogradu tako što je polagao prijemni i završio ga u roku. Ako misliš da svoju izdaju prikriješ ovim što ćeš osporavati njegovu diplomu i školovanje, malo si se zeznula. Prije svega raščisti te neškolovane oko tebe, pa tvog školovanog brata narkomana, a onda kreni u istragu slobodno. Neće ti biti drago kada shvatiš da si ispala budala i da nisi ni za šta drugo sem za sprdnju na društvenim mrežama. Puno pozdrava do sljedeće objave”, poručila je Gorica Dodik Jeleni Trivić.

Netom nakon te objave Trivić je ponovo uzvratila na Facebooku.

“Brže nego što sam očekivala, dobili smo potvrdu da Republikom Srpskom već 17 godina vlada ponavljač. Priču o dječaku koji zbog obaveza na selu nije stigao da pohađa nastavu, vjerovatno je smislio Radovan Kovačević, portparol SNSD-a. Radovan zaboravlja da postoje Dodikovi školski drugovi, koji govore da je Dodik bio redovan na nastavi, ali da nije učio. Ostale nebuloze Gorice Dodik neću komentarisati, jer nisu vrijedne trošenja mog vremena”, poručila je Trivić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare