Grad Podgorica se pridružio akciji kupovine novog kombija bh. navijačima

Vijesti 13. jun 202207:34 0 komentara
N1

Nakon što je pred početak utakmice između Bosne i Hercegovine i domaćina Crne Gore u petak u okviru Lige Nacija zapaljen kombi vlasnika iz BiH, udruženje navijača reprezentacije Crne Gore "Ultra Crna Gora" pokrenulo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu novog vozila. Akciji se, potom, pridružio i grad Podgorica.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković prvo se zahvalio crnogorskim navijačima na pokrenutoj akciji, pa saopštio da će joj se pridružiti i gradska uprava.

“Uz ponovljeno izvinjenje našim prijateljima iz Bosne i Hercegovine zbog jučerašnjeg paljenja kombija, Grad Podgorica će podržati akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog!”, saopštio je kratko na Twitteru.

Podsjetimo, zvaničan meč između dvije ekipe protekao je bez problema i u dobroj atmosferi, a pažnju javnosti privuklo je i simpatično “provociranje” crnogorskih navijača koji su skandirali “burek sa sirom”, a što je brojnim Bosancima i Hercegovcima, kako su i potvrdili u mnoštvu komentara na društvenim mrežama – zapravo nedopustivo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!