Građani Gradačca u strahu: “Sulejmanovića su izbjegavali, očevici nijemi” (FOTO)

Vijesti 11. aug 202316:26 0 komentara
N1

Policija je saopštila detalje potrage za Nerminom Sulejmanovićem koji je u prijepodnevnim satima ubio tri osobe, a troje ranio. On je u međuvremenu lociran na farmi, gdje je izvršio suicid. Novinar lokalnog Radija Dževad Pašalić kazao je za N1 kako su građani Gradačca uznemireni nakon stravičnog zločina sugrađanina. Petak je inače pazarni dan u ovom mjestu, ali su se ljudi razbježali kućama nakon obavijesti policije.

Sulejmanović je svoj krvavi pohod prenosio uživo na Instagramu. Pašalić kaže kako svi u Gradačcu znaju da Sulejmanović ima historiju nasilnog ponašanja.

“Učestvovao je u brojnim incidentima zadnjih 10-15 godina, ali zadnje 2-3 godine nije bilo značajnih incidentnih situacija. Posvetio se sportu, išao je na takmičenja i ostvarivao značajne rezultate, ali je među sugrađanima bila bojazan od njegovog ponašanja i većina ih je izbjegavala druženje s njim”, rekao je Pašalić za N1.

N1
N1
N1
N1

Krvavi pir Sulejmanović je okončao samoubistvom na napuštenoj farmi koja je prestala sa radom, a koja se, kako Pašalić kaže, nalazi se na izlazu iz Gradačca prema Bosanskom Šamcu i Orašju.

“Građani su ogorčeni. Oni koji su očevici svega toga ne mogu da pričaju, isprepadani su. Ovako mali gradovi kao Gradačac nisu navikle na ovakve stvari kao što su masovna ubistva i zločini”, rekao je Pašalić.

Sve detalje o svirepom slučaju u Gradačcu pratite na našem Live Blogu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!