Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić gošća Novog dana

Vijesti 28. aug 202217:35 0 komentara
N1

Brojne aktuelne teme i gosti u Novom danu za ponedjeljak 29. august.

Kako da glavni grad BiH bude top destinacija tokom cijele godine? Kako da imamo koncerte velikih muzičkih zvijezda u Sarajevu? Kako atmosferu tokom trajanja Sarajevo Film Festivala kada grad živi i dan i noć produžimo na sva godišnja doba? Gosti Novog dana – gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, predsjednik Turističke zajednice KS Kenan Magoda i dr. Almir Peštek sa Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

01.09. počinje nova školska godina, za prvačiće novo, važno poglavlje u životu. Koliko stresno? Kako pripremiti djecu za polazak u školu? Kako da se roditelji pripreme za ovaj veliki korak? Na šta sve treba obratiti pažnju. Gošća Novog dana je Mirsada Tukulija – pedagog, psiholog OŠ “Saburina” Sarajevo.

O konsultacijama o Izbornom zakonu; visokom predstvaniku, kampanji, vlasti, opoziciji, općenito društveno – političkoj situaciji u BiH za Novi dan govori urednik agencije Anadolija Almir Terzić.

Po zanimanju je psihologinja i doktorica medicine, završava drugu godinu Geštalt psihoterapije, u slobodno vrijeme volontira u Crvenom križu i Gorskoj službi spašavanja. U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Krupac – Bjelašnica, gdje se zatekla kao očevidac, uspjela je sama zbrinuti šest povrijeđenih, te dočekati Hitnu pomoć. Ona je Džana Kapić i naša je gošća.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!