Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić u Novom danu

Vijesti 10. jun 202215:12 0 komentara
N1

U Novom danu zanimljive teme i gosti.

O novim projektima u Sarajevu, akcijama uljepšavanja grada, susretima sa gradonačelnicima i predsjednicima zemalja regiona, ali i svijeta, učestvovanju u radu Euroazijskog ekonomskog samita u Istanbulu, za Novi dan govori gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

Šta se dešava sa sportskim kolektivima u BiH i na klupskom i na reprezentativnom nivou? Šta se dešava sa sportom u našoj zemlji? Šta će se desiti sa našom muškom košarkaškom reprezentacijom? Gost Novog dana, Emir Delić – Sportski novinar AJB.

Novinar i publicista Amir Misirlić pored četiri objavljena romana ima i mnogo napisanih i otpjevanih pjesama. Njegove stihove su do sada pjevali mnogi, a među njima Tifa, Crvena jabuka, Deen, Al Dino, Armin Muzaferija, Brano Likić, Halid Bešlić, Halid Muslimović, Hanka Paldum, Almir Ajanović. U okviru “Vogošćanskih dana 2022”: Pjesme Amira Misirlića pjevaće mnoge muzičke zvijezde. Pričamo danas o muzici Amir Misirlić je sa nama.

Platforma Mladi evropski ambasadori je kreativna mreža mladih aktivista sa cijelog Zapadnog Balkana (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Srbija), koji dolaze iz različitih sredina, ali dijele zajedničku viziju: Zapadni Balkan ujedinjen u svojoj različitosti. Ena Porča – mlada ambasadorica gošća je  Novog dana i predstavlja novi poziv za prijavu mladih evropskih ambasadora.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!