Gradonačelnik Banjaluke i Lepa Brena najavili spektakl za novogodišnje praznike u gradu na Vrbasu

Vijesti 06. dec 202320:08 0 komentara
Anadolija

Banjalučane i sve posjetioce za doček 2024. godine u Banjaluci očekuje spektakl za koji će se pobrinuti dvije velike regionalne zvijezde Željko Samardžić i Lepa Brena.

Rekao je to gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković tokom današnje zajedničke konferencije za novinare sa Lepom Brenom u Beogradu, javlja Anadolu.

Prema njegovim riječima Banjaluka će uz svoju gostoljubivost i bogatu gastronomsku ponudu biti centar regiona.

“Sa velikom ljubavlju i radošću pozivamo vas da dođete u Banju Luku jer ona će ove godine biti centar regiona. U prvih deset mjeseci oborili smo sve rekorde posjećenosti, a uvjeren sam da ćemo uz fantastičan program Banjalučke zime te rekorde i nadmašiti”, istakao je Stanivuković pozivajući posjetioce iz Bosne i Hercegovine i svih zemalja regiona da se pridruže i budu dio spektakla koji Banjaluka priprema povodom predostojećih praznika.

Rekao je i da će za doček Nove godine nastupiti Željko Samardžić, a prvog dana 2024. godine Lepa Brena.

Prvi put ove godine novogodišnji doček biće organizovan na novoj lokaciji, na platou kod novog sportskog kompleksa Parka “Mladen Stojanović”, gdje će biti otvoren i Zimzopark.

Lepa Brena je rekla da Banjalučane, ali i sve posjetioce u Banjaluci očekuje potpuno drugačija energija i pravi spektakl.

“Pripremamo širi, poseban repertoar, kako bismo zagrijali atmosferu i kako bi se svi oni koji dođu u Banjaluku dobro zabavili. Napravićemo spektakularan koncert sa pozitivnom energijom, jer želimo i da nam predstojeća godina bude upravo takva”, kazala je Brena.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!