Graničnoj policiji BiH uručena donacija EU: 10 vozila u vrijednosti od 1,02 milijuna KM

Vijesti 06. feb 202417:17 0 komentara
GPBiH

Granična policija Bosne i Hercegovine danas je preuzela vozila koje je donirala Europska unija.  Ključeve doniranih vozila ravnatelju Mirku Kuprešakoviću uručio je predstavnik Europske unije Karol Lizerot.

Europska unija je donirala 10 specijaliziranih terenskih vozila: šest pick –up vozila, tri kombija i jedno vozilo za prijevoz pasa, ukupne vrijednosti od 1,02 milijuna konvertibilnih maraka.

GP BiH

Ravnatelj Kuprešaković je iskazao zahvalnost Europskoj uniji i Međunarodnoj organizaciji za migracije (IOM) na kontinuiranoj potpori: „Izražavam izrazitu zahvalnost izaslanstvu Europske unije u BiH i Međunarodnoj organizaciji za migracije (IOM) na doniranim vozilima koja će značajno pomoći policijskim službenicima da unaprijede operativnu učinkovitost i mobilnost na terenu. Hvala vam na dugogodišnjoj i kontinuiranoj suradnji i potpori u jačanju kapaciteta Granične policije BiH, kako u vidu donirane specijalističke opreme, tako i u vidu obuka za pripadnike GPBiH. Nadam se i vjerujem da će se uspješna suradnja, na obostrano zadovoljstvo, nastaviti i u idućem razdoblju.“

Donacija vozila je dio kontinuirane podrške Europske unije Graničnoj policiji BiH u obavljanju svakodnevnih operacija na terenu, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!