Grbić o samoubistvu mladića iz Laktaša: Volio bih da je imao priliku ovo čuti

Vijesti 31. okt 202208:23 1 komentar
N1

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, poznat i kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", objavio je video u kojem je govorio o nesretnoj sudbini mladića Mladena Dulića iz Laktaša koji je bio žrtva cyberbullyinga.

“Ovaj put nije zabava u pitanju i čak sam dugo razmišljao hoću li objaviti ovaj video nakon što sam pročitao vijest o nesretnom mladiću, ali ako pomogne barem jednoj osobi koja prolazi kroz situaciju u kojoj osjeća da ne može više, video je postigao svrhu”, napisao je u opisu podužeg videa koji je objavio na svojem profilu na Instagramu.

“Čuo sam takve stvari da se prije događaju, ali nisam nikad prije odlučio reagirat na to, a razlog zašto sada reagiram je zato što mislim da ako nešto kažem, netko kome to treba može to čuti i možda može pogledati život s neke druge točke i drugačije perspektive”, objasnio je na samom početku videa koji možete pogledati u nastavku.

Inače, Miraj već godinama gradi karijeru u Hollywoodu, a tamo je sa suprugom Marijom Omaljev Grbić izgradio i obitelj.

Podsjetimo, jučer je sahranjen dvadesetdvogodišnji mladić Mladen Dulić, koji je prije tri dana izvršio samoubistvo, zbog sumnja se nasilja na internetu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare