Hadžić, Salihefendić, Vukanović, Hadžibajrić gosti Novog dana

Vijesti 03. okt 202216:24 0 komentara
N1

Kako ocjenjuje nastup Narodnog evropskog saveza BiH na Izborima u BiH; koji su njegovi lični planovi; da li su moguća nova koaliranja. Gost Novog dana je Ibrahim Hadžibajrić.

Da li je zadovoljan izbornim rezultatom, šta možemo očekivati od njegove liste Za pravdu i red i njega posebno u NSRS, reći će nam Nebojša Vukanović uživo iz Trebinja.

Makroekonomski analitičar Faruk Hadžić danas stavlja fokus na stvarne i dolazeće probleme naše države i društva. Profesor Hadžić naglašava da je sada vrlo bitno donijeti prave mjere poput smanjenja zbirne stope doprinosa na rad, vanrednog usklađivanje penzija, direktne subvencije goriva. Efekti bi bili, između ostalog, automatsko povećanje minimalne plate, dodatni novac tokom zime za radnike.

Personalizirani pristup covid-19 infekciji kroz analizu genetičke predispozicije pacijenata naslov je doktorske teze koju je jučer odbranila Lana Salihefendić. Dr. Salihefendić u Novom danu nam prezentira rezultate istraživanja – zbog čega je covid-19 za svakoga bio individualan.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!