Hiljade ljudi na konvenciji SNSD-a u Banjaluci, košarkaš iz Srbije ih podržao i zaželio pobjedu

Vijesti 06. sep 202419:53 0 komentara
N1/Screenshot!BeFunky

Predizborna kampanja u Bosni i Hercegovini počela je zvanično danas pa su tako stranke krenule sa svojim aktivnostima. Skup podrške stranci SNSD-a, tačnije, izborna konvencija, dešava se večeras na Kaštelu u Banjaluci, a prisustvuje joj nekoliko hiljada ljudi.

Osim najviših funkcionera stranke, predsjednika lokalnih odbora, kao i članova i simpatizera SNSD-a, među prisutnima su i pojedini predstavnici Komunističke partije Kine, pokret Aleksandra Vulina, bivšeg ministra policije Srbije kao i nekolicina zastupnika iz Rumunije i Bugarske.

N1
N1
N1
N1
N1

Među okupljenima je i Boriša Simanić, košarkaš iz Srbije koji je prošle godine ostao bez bubrega kada je tokom susreta na Svjetskom prvenstvu zadobio udarac. Simanić sada trenira za Igokeu, košarkaški klub čiji je glavni menadžer Igor Dodik, sin predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i lidera SNSD-a.

Simanić je osim pojavljivanja na skupu kao podrška Dodiku i njegovoj stranci, odlučio stati i za govornicu.

“Ono što želim da vam kaže je da ovdje osjećam onu atmosferu, kao pred utakmicu, za koju znam da ću pobijediti. Želim vam sreću na izborima i da vaša pobjeda bude pobjeda Republike Srpske”, poručio je Simanić.

Ovom konvencijom u Banjaluci će bit će ozvaničen početak kampanje za predstojeće lokalne izbore.

Na konvenciji će biti predstavljeni kandidati SNDS-a za gradonačelnike i načelnike, te prezentovani ciljevi za predstojeće lokalne izbore.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!