IDJKids nastavlja da osvaja tržišta: Pušten signal i u Sloveniji

Vijesti 31. aug 202213:02 0 komentara
IDJ

IDJKids u proteklih nekoliko mjeseci istakao se u javnosti kroz izuzetno velike, pozitivne vijesti. Krajem prošle godine to je bilo puštanje signala van granica Srbije, odnosno u Grčkoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj i Hrvatskoj, a potom je odjeknula i vijest da je IDJKids YouTube kanal dostigao čak million pretplatnika, te da su sadržaji na ovom kanalu prešli milijardu pregleda.

Direktor ove televizije Marko Radovanović, kao i kompletna IDJ produkcija još tada su najavili da će IDJKids u narednom periodu biti još aktivniji. Obećano je i ispunjeno, budući da je signal najpoznatije dječije televizije sada pušten i u Sloveniji.

Isto kao kod prethodne tri države i u Sloveniji je sadržaj koji se emituje u potpunosti lokalizovan i adaptiran za to tržište, što znači da mališani iz ove države mogu nesmetano da gledaju brojne crtaće na svom jeziku. Pozicije IDJKids kanala su dostupne putem Telemach operatera.

Među adaptiranim sadržajima nalaze se između ostalog Pilići, Slonići, Vesela farma, Lola i Mila i najljepše dječje pjesmice koji se emituju putem operatera Telemach.

Slovenija je već peta u nizu država van granica Srbije gdje IDJKids TV kanal prikazuje svoj program. Sav sadržaj može pratiti i na IDJKids Youtube kanalima posebno otvorenim za sve zemlje u kojima je IDJKids TV prisutan, kao i u Albaniji i Makedoniji.

IDJKids nastao je 2015. godine i već od svog pokretanja dokazuje svoju popularnost među klincima, te diktira nove trendove i donosi nove formate. Dio je familije IDJ, koji od 2017. godine posluje u okviru kompanije United media.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!