Ivana Marić: U Jumbu nema ništa za Uskrs, znam da “tržište diktira ponudu” ali..

Vijesti 09. apr 202310:58 > 11:43 14 komentara
N1

Politička analitičarka Ivana Marić na svom je Twitter profilu napisala da je tužna jer u sarajevskom Jumbu nije pronašla "ništa za Uskrs".

“Ušla danas u Jumbo da kupim neke kesice za uskršnja jaja jer znam da oni za svaki praznik imaju tih điđa. Kad tamo, nemaju ništa za Uskrs/Vaskrs. Znam sve, “Tržište diktira ponudu”, “Idi u Kiseljak ili Hrvatsku” i ono što inače govore, ali me to baš nešto rastužilo.” napisala je Marić na svom Twitter profilu.

Jumbo je inače jedna od najvećih prodavnica igračaka i kućnih dodataka u BiH koja je otvorena u Sarajevu. Posjetom njihovoj web stranici zaključili smo da se proizvodi povezani sa Uskrsom ipak nalaze u ponudi, no u sarajevskoj ih prodavnici zaista nema.

Jumbo

Jumbo ima svoje prodavnice u Banjaluci, Mostaru i Sarajevu. Moguće je da zbog velikog interesa određeni proizvodi nisu bili dostupni. Naši reporteri posjetili su prodavnicu i ekipa N1 se uvjerila da u ponudi nema proizvoda poveznaih sa Uskrsom.

Prodavci su novinarima N1 kazali da su proizvodi povučeni sa rafa, da su određenu količinu poslali u Banjaluku i da je potražnja bila velika. 

Kontaktirali smo i kompaniju Jumbo te čekamo saopštenje.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare