Ko je “hiperprivilegovana kasta”: Karamehić- Abazović, Lukač, Petrović, Piknjač u Novom danu

Vijesti 15. jan 202414:16 0 komentara
N1 BiH

U Novom danu gledajte:

Zastupnica Stranke Narod i pravda u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mia Karamehić Abazović mlade u Sarajevu koji danima protestuju zbog iznosa subvencije za kupovinu stana, koju je dodjelila Vlada KS, nazvala je “hiperprivilegiranom kastom”. Zašto ih je tako nazvala i šta o svemu misle mladi razgovaramo sa zastupnicom Miom Karamehić Abazović i Adnanom Lukačom – predstavnikom mladih.

Ima li BIH problem sa nestašicom lijekova? Šta uslovljava nestašicu lijekova? Koji proizvođači su odlučili da više ne prometuju pojedinim vrstama lijekova na tržištu BIH i zašto su to učinili? Da su postojeće zamjene koje su nude građanima dovoljne i dobre za Novi dan govore Ana Petrović – direktorica Udruženja inovativnih proizvođača lijekova u BiH.

Sabina Piknjač je energetska psihologinja, U svom radu povezuju psihoterapiju i astrologiju. Jutros u Novom danu zaronit ćemo u sebe, u naše odnose sa drugima, pokušati doći do kvalitetnijih uvida o sebi i naučiti kako astrologija pomaže da otkrijemo kakvu vrstu odnosa želimo, kakve partnere i prijateljstva privlačimo u život?

Oni ne žive na ulici zato što su to sami izabrali, nego zato što su ih na ulicu izbacili nesavjesni i nehumani vlasnici. Vlasnici pasa i mačaka često svoje ljubimce izbace onda kada im dosade, ukoliko se razbole ili ostare. Šta kada pronađemo promrzlu životinju, kome se obratiti, šta prvo uraditi. Savjete ćemo dobiti u Hitnoj pomoći za životinje.

Minela Jašar – Opardija je sa vama od 08-11h.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!