Ko je transrodna Noa Milivojev (18) čije je tijelo nađeno raskomadano u Beogradu

Vijesti 06. jul 202320:41 0 komentara
TikToK

Tiktokerka Noa Milivojev (18), koja je danas nađena mrtva u stanu u Beogradu, nestala je 17. juna u glavnom gradu Srbije.

Njena porodica je apel objavila i na društvenim mrežama u nadi da će saznati bilo kakvu informaciju o njoj. Međutim, nakon više od tri sedmice, policija je u stanu u centru Beograda, u Ulici cara Lazara, pronašla dijelove ljudskog tijela, a kako smo nezvanično saznali, riječ je upravo o Noi.

Noa Milivojev je transrodna osoba, a rođena je u Kovilju kraj Novog Sada. Na svom profilu na društvenim mrežama, pretežno na Tiktoku, pratio ju je veći broj ljudi sa kojima je dijelila pojedinosti iz svog života. Međutim, 17. juna je nestala u Beogradu, a njena porodica je prijavila nestanak i objavila apel na društvenim mrežama i u medijima jer duže vrijeme nisu mogli da je dobiju na telefon.

Tada je saopšteno da se u danu nestanka čula sa majkom i rekla joj da ide kod dečka.

„Ono što znamo je da je policija ispitala tog dečka kod koga je Noa tog dana navodno krenula, ali je on policajcima rekao da je tog dana nije vidio“, rekao je ranije za portal Nova.rs izvor blizak porodici.

Hapšenje u Beogradu: Ubio i raskomadao djevojku od 18 godina

Tri sedmice kasnije, policija ju je pronašla mrtva u stanu u Beogradu.

Osumnjičeni za njeno ubistvo je priveden, a prema prvim informacijama, upravo je on pokazao pripadnicima MUP gdje se nalazi njeno tijelo.

Po dolasku na licu mjesta, policajci su zatekli stravičan prizor – dijelovi njenog tijela, prema nezvaničnim informacijama, bili u kesama i kanti.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!