Ko je uhapšen u akciji “Storidž 2”: Većina odranije poznata policiji (FOTO)

Vijesti 08. dec 202109:48 > 09:49 1 komentar
MUP RS

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i SIPA od ranih jutarnjih sati u više gradova u BiH hapse osumnjičene, a do sada su oduzete i određene količine narkotika.

Na području Gradiške uhapšeni su Aleksandar Vitez, Filip Munjeran, Goran Gvozden, Dražen Karan, Dragoslav Radaković, Darko Vujić, Kostadin Balaban, Veljko Ugrenović, Savo Dragišić, Nikola Ilišević, Dragan Gavrilović, Mladen Grbić, Saša Vidović i Goran Vidović, javlja Srpskainfo.

U Srpcu policija je lisice na ruke stavila Radoslavu i Saši Narančiću, u Banjaluci je priveden Nebojša Tojagić, u Laktašima Radivoje Lekić i Dario Taškov iz Novog Grada.

MUP RS
MUP RS
MUP RS
MUP RS
MUP RS
MUP RS

Organizovana kriminalna grupa, protiv koje policija danas sprovodi akciju “Storidž 2”, sumnjiči se da je duži period krijumčarila drogu iz Albanije i Crne Gore u BiH, a potom za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Njemačku, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Ova grupa sumnjiči se da je vršila međunarodno krijumčarenje droge i oružja, na način da su pripadnici grupe djelovali u više zemalja i komunicirali zaštićenim aplikacijama.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare