Koncert Breskvice “za maloljetnike” u prostorijama SNSD-a izazvao burne reakcije

Vijesti 26. jan 202320:17 0 komentara
N1

Najava koncerata tinejdžerske pop zvijezde Breskvice u strankim prostorijama SNSD-a u Banjaluci, izazvao je brojne kritike. Koncerti ne bi bili sporni da jedan od njih nije označen kao "koncert za maloljetnike". Održan je 17 sati, drugi je planiran za 21 sat. Naš reporter zabilježio je veliku zainteresovanost za ove koncerte.

Sve se održava u multimedijalnoj sali u poznatom Čajevcu, u kojoj je SNSD već duže vrijeme, a posebno tokom izborne kampanje, održavao pop-folk koncerte.

Organizator koncerta je Daun sindrom centar Banjaluka, a direktor Zoran Jelić poručio je da su odlučili „da počaste Banjaluku“, jer se ambasador Centra doktor Vlado Đajić odrekao poslaničke naknade i donirao je Daun sindrom centru, rekao je za ATV.

“Na koncertu će se održati veliki socijalni kontakt – osobe s Daunovim sindromom će biti pomiješane s ostalima. Moramo da shvatimo da su te osobe najprije ljudi, a tek onda osobe s Daunovim sindromom”, kaže Jelić.

Reagovala je i kćerka lidera stranke u čijim prostorijama se održava koncert – Gorica Dodik.

“Novogodišnja žurka?! Maloljetna lica?!!! Ma bravo, em ste GrO BL pretvorili u kafanu, em sad i žurke za maloljetnike. Nadam se da će se sa ovim prestati što prije”, napisala je.

Reagovao je i Banjalučanin Igor Kalaba.

“Zamisli probudiš se iz kome koja je trajala 40 godina i pročitaš u vijestim da koncert Breskvice organizuje Daun sindrom centar Banja Luka u defakto stranačkim prostorijama”, napisao je.

“Nakon “misica” i te bruke, sve može”, napisao je sindikalac Božo Marić.

Da se radi o koncertu za maloljetnike navela je i pjevačica na svom Instagram profilu gdje se zahvalila svima.

Instagram/Breskvica

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!