Krišto i Murphy: Potrebno daljnje osnaživanje odnosa SAD i BiH

Vijesti 25. jan 202316:30 1 komentar
Vijeće ministara BiH

Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto susrela se danas u Sarajevu sa veleposlanikom Sjedinjenih Američkih Država u BiH Michaelom Murphyjem, a na prvom bilateralnom sastanku predsjedateljice Krišto nakon uspostave novog saziva Vijeća ministara razgovaralo se o trenutačnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini i prioritetima rada novog saziva Vijeća ministara BiH.

“Predsjedateljica Krišto je istaknula privrženost Vijeća ministara BiH reformskim procesima i euroatlantskim integracijama naše zemlje, ističući važnim reforme koje predstoje na tom putu”, navodi se.

Također, zahvalila je veleposlaniku Murphyju i SAD-u za kontinuiranu potporu Bosni i Hercegovini te dodala da će nastojati, osobnim angažmanom na dužnosti koju obnaša, produbiti suradnju i prijateljske veze dviju država.

“Veleposlanik Murphy je, na koncu sastanka, čestitao predsjedateljici Krišto imenovanje te zaželio sreću u radu, uz uvjerenje u daljnje osnaživanje odnosa Sjedinjenih Američkih Država i Bosne i Hercegovine”, saopćeno je iz Službe za informiranje Vijeća ministara BiH.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare