Lidija Žigić, Husein Hodžić, Vahidin Đaltur i Elvir Baljić gosti Novog dana

Vijesti 10. okt 202415:20 0 komentara
N1

U Novom danu gledajte:

Kakva je situacija na terenu, koje sve ekipe pomažu unesrećenima na područjima koja su stradala od poplava, koliko je pomoći pristiglo, šta je to što nedostaje, čega ima dovoljno. Husein Hodžić, pomoćnik gradonačelnika u Službi za civilnu zaštitu i vatrogastvo Grada Konjica govori za Novi dan.

Česte dojave o postavljenim bombama posebno u osnovnim školama prouzrokuju velike probleme, djeci, nastavnom osoblju, roditeljima, stručnim službama. Kako ih prepoznati, spriječiti? Gost Novog dana je Vahidin Đaltur – sudski vještak za digitalnu forenziku.

Kako bi podržali iskrene napore u otklanjanju posljedica razaranja, članice NLB Grupe doniraju milion eura ugroženim područjima. Donacija će biti usmjerena ka humanitarnim organizacijama Crvenom križu i Pomozi.ba kako bi se osiguralo da pomoć stigne do onih kojima je najpotrebnija. Goišća Novog dana je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.

Petak, 20:45h u Zenici fudbalski meč između Bosne i Hercegovine i Njemačke, utakmica u okviru Lige nacija. Bivši fudbalski reprezentativac BiH Elvir Baljić gost je Novog dana.

S Vama je Alma Dautbegović-Voloder.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!