Marko Livaja pričao o svojoj popularnosti i otkrio zašto nema vozačku

HDTV

Hajdukov kapiten Marko Livaja u opuštenom se razgovoru osvrnuo se na proteklu godinu.

U prigodnoj novogodišnjoj emisiji HDTV-a jedan od voditelja Matej Sunara provozao se automobilom s predsjednikom Uprave Hajduka Lukšom Jakobušićem i Markom Livajom.

Livaja se kratko osvrnuo na 2023. godinu u kojoj je Hajduk osvojio kup, drugo mjesto u HNL-u i ispao u trećem pretkolu Konferencijske lige od PAOK-a.

“Nikad ne gledam svoju statistiku. Treba gledati momčad, ona je iskoračila ove godine. U Europi smo ispali na nesreću od ozbiljnog suparnika PAOK-a. Možda smo bili malo i nezreli. No, sad smo na dobrom putu i sve ide dobro. Zadovoljan sam, ali uvijek može bolje.”

U razgovoru se Livaja dotaknuo i popularnosti koju uživa među Hajdukovim navijačima. Više ni sam ne zna koliko je tisuća fotografija s njima odradio.

“Svaki se igrač Hajduka mora slikati s navijačima. Moramo biti otvoreniji prema navijačima i češće se družiti s njima. Nogomet i igramo radi njih.”

Livaja je pohvalio i Slavonce koji su pristigli ove sezone u Hajduk, poput Filipa Uremovića i Mihaela Žapera.

“Super su se uklopili. Družimo se, odlični su momci, ugodno su me iznenadili. Odlična smo klapa”, rekao je Livaja.

Hajdukov je napadač također podijelio priču o tome zašto ne vozi automobil.

“Upisao sam vozački i položio testove, a onda su mi rekli da moram voziti 35 sati i da će ti sati biti u 7:30 ili u 8 ujutro. Pa sam im rekao da je bolje da ne vozim uopće.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad