Mitropolit CPC-a Boris Bojović ekskluzivno za Novi dan

Vijesti 01. okt 202415:51 0 komentara
N1

U "Novom danu" gledajte:

Njegova retorika prema kanonskoj Srpskoj pravoslavnoj crkvi izaziva kontroverze. Bez reakcija nije prošao ni poziv koji je uputio muslimanima da ako nemaju gdje, namaz mogu obaviti i pomoliti se u bilo kojoj crnogorskoj crkvi. Šta je suštinska etika pravoslavlja? Kako je danas biti vjernik Crnogorske pravoslavne crkve? Kako kao crkveni čovjek vidi ulogu crkve u očuvanju stabilnosti i društvene harmonije? Za Novi dan ekskluzivno govori mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Boris Bojović.

Cijena kakaa, osnovne sirovine za proizvodnju čokolade, dosegnula je svoj 50-godišnji maksimum. I cijene kafe su na najvišoj vrijednosti u posljednjih 13 godina. Na globalnom tržištu, rastući troškovi kakaa i kafe direktno su se prelili i na cijene za mnoge omiljene poslastice i napitka. Hoće li oni u budućnosti biti luksuz za priuštiti za Novi dan govore Merjem Ahmetović – vlasnica domaćeg brenda Bashka chocolatier i poduzetnik Eldar Resić – Kawa. Svjetska ekonomska kretanja cijena sirovina će nam pojasniti Slaviša Ćeranić direktor Makroekonomskog sektora VTK BiH.

Stanovnike Sarajeva jutros je dočekala gusta magla. Iako je najavljeno sunčano vrijeme u ostatku dana, građanima je jasno šta ih čeka u budućnosti. Epizode nevidljivosti. Jesmo li spremni i imamo li izbora za Novu dan govori Martin Tais – klimatolog.

Fudbaleri Borca će u četvrtak na gradskom stadionu u Banjaluci odigrati prvu historijsku utakmicu u grupnoj fazi jednog od tri UEFA-ina takmičenja. Aktuelni prvaci BiH ugostit će slavni grčki Panatanaikos u prvom kolu Konferencijske lige. Gost ND je fudbaler Borca David Čavić.

Minela Jašar Opardija je sa vama od 8 do 11 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!