Novi dan: Cijene i kvalitet na tržištu nekretnina

Vijesti 25. feb 202415:36 > 15:36 0 komentara
N1

U Novom danu gledajte:

Slučaj obrušavanja fasade u centru grada. Od odgovornosti svi peru ruke. Struka najavljuje da bi situacija mogla biti još gora. Šta u slučaju jačeg zemljotresa? Jesu li cijene nekretnina u staroj jezgri grada opravdane s obzirom na funkcionalnost? O arhitekturi i nekretninama za Novi dan govori arhitekta Hasan Ćemalović.

Iz nastave i udžbenika u Hrvatskoj izostavljena fotografija ženskog spolnog organa, dok muškog nije. Kako ova vrsta rodne neravnopravnosti utječe na djevojčice, na učenje i prihvatanje svoga tijela? Šta bi svaka djevojčica trebala da zna o procesima koji se dešavaju u tinejdžerskoj dobi? Kako naučiti voljeti sebe i kreirati zdrave životne navike? O svijesnosti i važnosti ženskog zdravlja, promoviranju zdravih životnih navika za Novi dan govore dr. Armina Rovčanin – specijalistica ginekologije i akušerstva, dr. Esma Karahmet – nutricionistkinja, predsjednica NVO Body space Azemina Tomljenović.

Nastavljaju se kvalifikacije za Eurobasket. Utakmica BiH – Francuska igra se u večeras od 19:00 sati. Meč se igra u tuzlanskom Mejdanu. Donosimo detalje.

Jeste li vi binger? U Novom danu govorimo i o popularnosti serija, opsesivnom gledanju istih, utjecaju na filmsku industriju. Gosti Novog dana su Armin Hadžić asistent na predmetu produkcija na Akademiji scenskih umjetnosti, Adnan Lugonić – dramski pisac.

Jutros vas vodimo i na probu cabare predstave. Reporterka Amra Ahmetović će sa glumcima Magičnog teatra govoriti o predstavi koja igra u slogi 29. februara.

Minela Jašar – Opardija je sa vama od 08-11h.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!