Novi dan: Maglov, Šteta, Andrle, Topić u Novom danu

Vijesti 03. jul 202414:48 0 komentara
N1 BiH

U Novom danu gledajte:

O IX transverzali, o projektu rehabilitacije dionice Skenderija – Vijećnica – Vječna vatra, izgradnji pruge od Ilidže do Hrasnice, tunelu Kobilja glava, Igmanskom putu, Žičari Igman, još jednom preostalom najavljenom novom tramvaju koji treba doći u Sarajevo, trolejbuskoj mreži za Vogošću, za Novi dan govori ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta.

Vodič za putnike: Šta od hrane i pića, te u kojim količinama smijete unijeti u avion kao lični prtljag, šta i koliko kao prtljag koji nije kabinski? Šta je sa lijekovima, cigaretama? Također vodič za putnike, ali kada je u pitanju prtljag prilikom drumskog saobraćaja? Ne dozvolite da vam prelazak granice bude nešto što će vam pokvariti odmor, informišite se. Gošća Nvog dana je Darjana Maglov iz Uprave za indirektno oporezivanje, uživo smo u Banjaluci.

Kompletirani su putnici za četvrtfinale ovogodišnjeg Evropskog fudbalskog prvenstva, utakmice komentariše bivši fudbalski reprezentativac BiH Marko Topić.

Ovogodišnji “Međukulturni festival” posvećen je veličanju prijateljstva i ljubavi. Nadahnuće za ovaj festival proizlazi iz neprekidnog rada temeljnih organizacija kulture naroda Bosne i Hercegovine, koje ističu važnost slavljenja sličnosti, poštovanja različitosti i očuvanja prijateljstva. O festivalu za Novi dan govori Vladimir Andrle – predsjednik La Benevolencije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!