Novi dan: Maloljetnici ubijaju!

Vijesti 25. okt 202417:34 0 komentara
N1

U BiH maloljetnici ubijaju. U BiH maloljetnik je ubio policajca u policijskoj stanici, drugog teško ranio. U BiH učenik u srednjoj školi je pucao na drugog maloljetnika. Sve u dva dana, a nažalost, teška je i duga istorija teških krivičnih djela koje čine maloljetnici u BiH. U Novom danu razgovaramo o ovom problemu. Uživo smo i u Bosanskoj krupi.

U Sarajevu se održavaju treći susreti mladih istraživača Bosne i Hercegovine iz oblasti prirodnih, tehničkih, matematičkih i medicinskih nauka i inženjeringa (STEMM), kao i okrugli sto “Stvaranje uslova za povratak mladih obrazovanih kadrova i doktora nauka u BiH”. Prof. dr. Elvis Ahmetović, dopisni član Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine i studenti 3. ciklusa studija i mladi istraživači danas su gosti Novog dana.

Denis Agović ispisao je istoriju evropske košarke. Postao je prva osoba sa cerebralnom paralizom koja je učestvovala na košarkaškom Masters turniru u Amsterdamu, u sklopu Svjetske ture u 3×3 basketu. Prvi profesionalni igrač s invaliditetom u seniorskoj košarci predstavljao je BiH. Denis Agović, gost je Novog dana.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!