Novitet u Banjaluci: Stanivuković predstavio “Kartice prijateljstva” i “Kartice za zdravo djetinjstvo” – evo šta one znače

Vijesti 31. jul 202411:00 0 komentara
N1

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio je povoljnosti za roditelje i penzionere u gradu na Vrbasu - kartice kojima će i jedni i drugi ostvariti povoljniju kupovinu pojedinih potrepština na više od 20 mjesta u tom gradu.

“Nešto novo, nešto mnogo dobro”, napisao je Stanivuković u objavi na društvenoj platformi X, predstavljajući “Kartice prijateljstva” i “Kartice za zdravo djetinjstvo” kojima će roditelji i penzioneri na 25 prodajnih mjesta u Banjaluci ostvariti povoljniju kupovinu opreme za bebe, pelena, igračaka, lijekova, prehrambenih proizvoda, bijele tehnike, goriva i drugih potrepština.

“Od sada će hljeb umjesto 2.20 KM koštati 0.99KM, dječja sjedalica umjesto 400 KM, koštat će 250, dječja kolica koja koštaju 1.000 KM, sada će biti dostupna za 700 KM. Svi lijekovi bit će jeftini od 5% do nevjerovatnih 20%”, objavio je Stanivuković.

Dodao je da penzioneri od danas u svim mjesnim zajednicama i u prostorijima bivšeg Vojnog odsjeka mogu predati zahtjev za izdavanje “kartice prijateljstva”.

“Kada je riječ o roditeljima djece uzrasta do sedam godina, oni će već u četvrtak, 1. avgusta u 18 sati u Parku ‘Mladen Stojanović’, dobiti rješenja o povećanju subvencija za privatne vrtiće, a uz to će moći da se prijave za ‘kartice zdravog djetinjstva'”, stoji u objavi na X-u.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!